Montenegró-Apartman Nyaralás Montenegróban

Nyaraljon Montenegróban az Adrián - minőség olcsón Ulcinjban!

Real time web analytics, Heat map tracking

A 10 napos nyaralás Montenegróban reggelivel, főidényben is olcsóbb, mint az egyhetes horvát nyaralás ellátás nélkül elő- vagy utószezonban!

A strandok Ulcinjban homokosak és fokozatosan mélyülnek. Minőség, jó ár-értékarány, biztonságos keleti hangulat, csodálatos tájak.

Rendezze külföldi nyaralását is magyar nyelven közvetlenül a szállásadóval! Szeretettel várjuk!

Az Adriatik Apartman körutazásokat szervez Montenegróba, Albániába, Ada Bojanán lehetöség van sárkányszörfözésre amit megszervezünk. Lehetőség van "Halpiknik partira" is egy hajókirándulás keretében. Bövebb információt a  hoteltől személyesen lehet kérni.

Skadar-tóA szálláshely kirándulásokat szervez a Skadar-tó Nemzeti Parkba, a sziklára épült Ostrog kolostorba és Albániába. Foto: Guberinic Marko (http://www.panoramio.com/photo/1020809?source=wapi&referrer=kh.google.com)

 

Velika PlazaA 13 km hosszú homokos Velika strand 4 km távolságra van, ingyenes parkolási lehetőséggel. Egymás után következnek a más-más névvel ellátott strandszakaszok. Van étkezési lehetőség, gyümölcsös stand, mozgó árusok. 2016-ban a Saranda strandon, 6 Euro volt 2 napozóágy a napernyővel egész napra. Pizza 4-8 Euro feltéttől függően.

Ada Bojana beachA 13 km-re lévő Ada Bojana strandon sárkányszörfölésre és lovaglásra is van lehetőség. Itt naturista strand is működik. Foto: Mikle-Studio (http://www.panoramio.com/photo/59617926?source=wapi&referrer=kh.google.com)

 

Šaško-tó, Šaško Jazero

 

A ritka madárfajairól ismert Šaško-tó kevesebb mint 15 km-re található.

Find more about Weather in Ulcinj, M4